strumica denes logo

ПО 10 ГОДИНИ, АЗИС ПОВТОРНО ВО СТРУМИЦА ВО САБОТА ВО „АВАТАР“

Автор:

Датум:

јуни 21, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 21, 2022

Категории:

Струмица

По 10 години, бугарската ѕвезда Азис доаѓа во Струмица во „Аватар“ во сабота. Од клубот најавија дека присутните ги очекува одлична забава.