ПЛАТА ОДЛИЧНА И РЕДОВНА – СЕ БАРААТ АВТОМЕХАНИЧАРИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО VICTORY – AUTO REPAIR ВО СТРУМИЦА!

февруари 11, 2021

ПЛАТА ОДЛИЧНА И РЕДОВНА!

Се бараат автомеханичари со или без работно искуство во VICTORY – AUTO REPAIR во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани нека се јават на следниот телефонски број: 076 444 133

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: