ПЛАТА ОД 40.000 ДО 70.000 ДЕНАРИ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ББ КОНСТРАКШН ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР!

август 27, 2022

ГРАДЕЖНАТА КОМПАНИЈА ББ КОНСТРАКШН ТИМ ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР, ПЛАТА 40.000,00 ДЕНАРИ ДО 70.000,00 ДЕНАРИ.

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 070/577-775 или своите податоци да ги остават на e-mail: bbkonstraksn.tim@gmail.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: