strumica denes logo

ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ: СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО ТОБАКО „ЛАМАР“

Автор:

Датум:

мај 27, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 27, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Тобако „ЛАМАР“ бара девојки за работа. Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333

ПЛАТА: 25.000 ДЕНАРИ