strumica denes logo

„ПИЦЕРИЈА ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ ИЗВЕСТУВА ЗА КОЛЕКТИВЕН ОДМОР ОД 28 АВГУСТ ДО 8 СЕПТЕМВРИ!

Автор:

Датум:

август 25, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 25, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

„Пицерија Парк Босилово“ во Дабиле ги известува своите клиенти дека ќе користи колективен одмор од 28 август до 8 септември.

„Се гледаме повторно по краткиот одмор. Нашиот тим е подготвен повторно од 9 септември да ги задоволи вашите гурмански потреби“, велат од „Пицерија Парк Босилово“ во Дабиле.