strumica denes logo

ПИЦЕРИЈА „ЕЛИЗАБЕТ“ ВРАБОТУВА ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

јули 2, 2024

Автор:

Датум:

јули 2, 2024

Пицерија „Елизабет“ вработува ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА. Плата и услови одлични!

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ИНФОРМАЦИИ: 070 214 836 или директно во пицеријата.