ПИЦЕРИЈА „ЕЛИЗАБЕТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ/КИ, ШАНКЕРИ/КИ И ПОМОШНИЧКИ ЗА ВО КУЈНА – ПРИЈАВУВАЊЕ ДИРЕКТНО ВО ПИЦЕРИЈАТА!

мај 27, 2021

Пицерија „ЕЛИЗАБЕТ“ вработува келнери/ки, шанкери/ки и помошнички за во кујна. Сите заинтересирани да се пријават директно во пицерија „ЕЛИЗАБЕТ“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: