ПЕТ НАЈПОЗНАТИ ФРАЗИ НА СТРУМИЧКИТЕ ПРОДАВАЧИ

ноември 5, 2018

– Ак се поширочки, не се секири на перене ќе се стеснат.

– Абе шо ако те стегат кундуурте од страанта, ќе се рашират со носене ти па.

– Слуши, јас ги имам истите фармерки и ного сам задоволна, оште си ги носам.

– Пери носи – докап немат.

– Не да ти праам лице ама как да се шиини за тебе.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: