strumica denes logo

ПЕЛЕТИ ОД СРПСКИОТ БРЕНД BIOENERGY POINТ НА НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО ГРАДОТ!

Автор:

Датум:

јануари 12, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 12, 2019

Категории:

Струмица

BIOENERGY POINT PREMIUM

 • *Состав: 100% бука БЕЗ КОРА
 • *Влажност: <10%
 • *Остаток на пепел: < 1,2% *Нето калорична вредност: ≥ 16,5 MJ/KG *Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg
 • *Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета
 • *Цена на вреќа: 210 ден.
 • *Цена на палета: 14.700 ден.

BIOENERGY POINT CLASSIC

 • *Состав: 100% бука
 • *Влажност: <10%
 • *Остаток на пепел: < 1,2% *Нето калорична вредност: ≥ 16,5 MJ/KG *Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg
 • *Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета
 • *Цена на вреќа: 195 ден.
 • *Цена на палета: 13.650 ден.

**БЕСПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ДО ВАШИОТ ДОМ ОД НАША СТРАНА ВО РЕГИОНОТ НА СТРУМИЦА**

НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ !!!

📞 072 261 251 ,075 468 397 , 034 523