strumica denes logo

ПЕКАРА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЛАТКИ И ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА *Б* КАТЕГОРИЈА!

Автор:

Датум:

мај 3, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 3, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Пекара во Струмица вработува работнички за производство на слатки и шофер со положена *Б* категорија. Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број:070 636 616