Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОКТОМВРИСКИ ПОПУСТИ ВО АЛ-ДЕМИК ВО СТРУМИЦА: СО СЕКОЈА НАРАЧКА НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА ИЛИ АЛУМИНИУМСКИ ОГРАДИ, ДОБИВАТЕ ОД 10% ДО 20% ПОПУСТИ!

Home

Во период од 08.10.2020 до 09.11.2020 во АЛ-ДЕМИК Струмица, со секоја нарачка на алуминиумска столарија и/или алуминиумски огради Ве очекуваат попусти од 10% до 20%. Ве очекуваме! ☎ 070347641