Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ТЕХНОИНГ“ ВРАБОТУВА ЛИЦА ЗА ИЗВЕДБА НА СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Техноинг ДОО од Струмица има потреба од лица за изведба на системи за греење и ладење со или без работно искуство, со завршено средно образование. Заинтересираните кандидати може да се јават на 078/320-020.