ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ПРОДАВНИЦАТА ЗА ТЕКСТИЛ „БАТЕРФЛАЈ“, БАРА РАБОТНИЧКА!

мај 6, 2021

Струмичката продавница за текстил „БАТЕРФЛАЈ“ која се наоѓа во „ГЛОБАЛ“ на приземје, има потреба од работничка. Сите заинтересирани за подетални информации може да се упатат на следниот телефонски број: 071 310 120

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: