ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ НА СТАРИ ЛИЦА ВО БОСИЛОВО ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!

ноември 5, 2020

Се бара жена за чување на стари лица во Босилово од понеделник до петок, сабота и недела се слободни. Работното време започнува од 09:30 до 17:30 часот. Плата по договор. Сите оние кои се заинтересирани, нека се јават на следниот телефонски број: 071 205 942 – Јасминка.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: