ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: „ХАШТАГ БУРГЕР“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

ноември 11, 2021

„ХАШТАГ БУРГЕР“ има потреба од работници со или без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 078 420 180

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: