Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: „АСТРА“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ ВО СТРУМИЦА!

Home

ОГЛАС:”АСТРА”КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ ВО СТРУМИЦА!

УСЛОВИ :
-завршено средно образование.
-основно познавање на англиски јазик.
-работа на компјутер, Microsoft Ofice.
-комуникативност,лојалност,дискреција,тимска работа.

Опис на работно место:
-уплата и исплата на кредити.
-Грижа за хигиената на работното место и лична хигиена.

CV и апликации на следниот мејл:
astrastrumica@novomatic.com
ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ:
070-397-771
070-298-827