Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ВО ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА – ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ВО ОБЈАВАТА!

Home

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070 830 792

Профил на личноста:
– Способност за тимска и индивидуална работа
– Професионален и лубезен однос кон клиентите
– Добри комуникацииски вештини
– Способност за превземање одговорност

Потребни квалификации:
– Медицинско образование
– Работа на компјутер
– Возачка дозвола „Б“ категорија
– Со или без работно искуство

Работно време: од 08 до 16 часот (8 часа)
Работни денови: од понеделник до петок
Плата: 22.000 ден

Покрај здравствено и пензиско осигурување, персоналот е дополнително осигурен и во приватна осигурителна компанија.
Кандидатите потребно е да го испратат своето CV, на е-маил адреса: dijakonija.makedonija@hotmail.com со назнака за работна позиција „медицинска сестра“ или директно во просториите на Дијаконија Македонија, ул: Стив Наумов 86, Струмица.

Уредно пријавените кандидати, ќе бидат известени за времето и местото на одржување на интервјуто.

НАПОМЕНА: Работната позиција е за Струмица.