Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: „STREET BAR“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР\KA И ШАНКЕР\KA

Home

„STREET BAR“ има потреба од келнер/ка и шанкер/ка.

📞 За повеќе информации на:
Пепи 078-419-944
Христијан 072-261-702
или во самиот локал.