Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: SPEED BURGER & PIZZA ВРАБОТУВА ПИЦА МАЈСТОР, ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА И РАБОТНИЧКА ВО КУЈНА – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Home

SPEED BURGER & PIZZA со оглас за враборување.

Се бара пица мајстор, доставувач за храна и работничка во кујна, условите и плата одлични.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации нека се јават на следниот телефонски број:

078 321 208