strumica denes logo

ОГЛАС: СЕНДВИЧАРА ЕКСТРИМ-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

март 29, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 29, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Сендвичара ЕКСТРИМ – Струмица има потреба од работници со и без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 710 982 или пак директно да се упатат во сендвичара ЕКСТРИМ.

Сендвичара ЕКСТРИМ за многу кратко време се проби меѓу најдобрите во Струмица, а самите многубројни посетители секојдневно зборуваат за нивниот квалитет!