Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА ПРОСТОРОТ НА ПОРАНЕШЕН „SPEED BURGER“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Се издава просторот на поранешен „SPEED BURGER“ веднаш до „ТИНЕКС“ наспроти Комерцијална банка. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број +41798570655 или 078 407 519.