strumica denes logo

ОГЛАС: ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТАТА, СЕНДВИЧАРА ЕКСТРИМ-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Сендвичара ЕКСТРИМ – Струмица има потреба од работници со и без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 710 982 или пак директно да се упатат во сендвичара ЕКСТРИМ.

Сендвичара ЕКСТРИМ за многу кратко време се проби меѓу најдобрите во Струмица, а самите многубројни посетители секојдневно зборуваат за нивниот квалитет!