Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС: ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ – СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ГРАДЕЖНО РАБОТНО ИСКУСТВО ЗА ПОГОНОТ НА „ИСОЛЕ“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Струмичката компанија „Исоле“ повторно вработува, но овојпат општи работници со работно градежно искуство.

Плата 30.000 денари.

Сите оние кои се заинтересирани за оваа работна позиција, може да се пријават и информираат на

следниот телефонски број: 034 343 656