Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: ПИЦЕРИЈА „ПАРК“-БОСИЛОВО ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКА ЗА ВО КУЈНА!

Home

Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од работничка за во кујна. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 347 976 или директно во пицеријата.