Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА ВО САЛОН ЗА МЕБЕЛ – РАБОТНО ВРЕМЕ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО САБОТА!

Коневи Арт мебел вработува продавачка во салон за мебел! Работно време од понеделник до сабота од 09:00 часот до 17:00 часот. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 749 905