ОГЛАС: „ДУОДЕНТ ПРО“ ИМА ПОТРЕБА ОД СТОМАТОЛОШКИ АСИСТЕНТ/КА СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!

јануари 20, 2021

Стоматолошката ординација ДуоДент Про има потреба од стоматолошки асистент-ка со завршено средно медицинско образование(медицинска сестра,фармацевт,забен техничар,лаборант,физиотерапевт)и положен државен испит ,по можност со работно искуство на возраст меѓу 25-45 години.Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да се јават на тел.070 331 388

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: