ОДЛИЧЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „АБ АУТО“ ВРАБОТУВА ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ И АВТОМЕХАНИЧАР!

април 1, 2021

АБ АУТО ДООЕЛ ВРАБОТУВА!!! 📢📢
Имаме потреба од:

Еден (1) извршител на позиција
ОДГОВОРЕН ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ
со следните квалификации:
– Завршено средно техничко образование или технички факултет
– Основно познавање на англиски јазик
– Познавање на работа со компјутери
– Возачка дозвола Б категорија
– Солидни комуникациски вештини
– Со работно искуство

Еден (1) извршител на позиција
АВТОМЕХАНИЧАР
– Со или без работно искуство
Обезбедени се редовни обуки заради полесно напредување и доусовршување во работата. Редовни месечни примања.
Контакт за пријавување:
034/325-443
078/243-449
на mail: service@ab-auto.com.mk

Или директно во Продажниот салон на АБ АУТО ДООЕЛ на ул. Гоце Делчев бр. 107, Струмица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: