strumica denes logo

НОВО ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ВРАБОТУВА РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

Автор:

Датум:

јуни 8, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 8, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Хотел и ресторан Етерно вработува на позиција рецепционер/ка. Повеќе информации на телефонскиот број 075 472 122 или директно во просториите на хотел Етерно на улица Агроберза бр.12 .