strumica denes logo

НОВО ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „CRAFT“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКА ВО КУЈНА!

Автор:

Датум:

јануари 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

„CRAFT“ вработува работничка за во кујна. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 070 611 693