strumica denes logo

НОВО ВО СТРУМИЦА) ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА: СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА – ДОПОЛНИТЕЛНА ОБУКА СО СОПСТВЕН АВТОМОБИЛ!

Автор:

Датум:

мај 29, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 29, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Многу често се случува луѓето кога ќе го положат возачкиот испит и ја добијат долгоочекуваната возачка дозвола после тоа ретко или никогаш не продолжуваат да возат. Доколку сте положиле, а од некои причини веднаш не сте продолжиле со возење, кондиционо возење со ваш сопсвен автомобил и со инструктор за кондиционо возење е посебен вид на обука за вас кои поседувате возачка дозвола, а го немате потребното искуство за соочување со предизвиците во сообраќајот.

Со помош на ваквата обука, за кратко време ќе го подобриме вашето знаење и ќе чувствувате сигурност при управување на вашиот автомобил.

ТЕРМИН ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ: 078 809 880 (СТОЈЧЕ ЃОТЕВ).