НОВО ВО СТРУМИЦА) ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА: СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА – ДОПОЛНИТЕЛНА ОБУКА СО СОПСТВЕН АВТОМОБИЛ!

декември 19, 2021

Многу често се случува луѓето кога ќе го положат возачкиот испит и ја добијат долгоочекуваната возачка дозвола после тоа ретко или никогаш не продолжуваат да возат. Доколку сте положиле, а од некои причини веднаш не сте продолжиле со возење, кондиционо возење со ваш сопсвен автомобил и со инструктор за кондиционо возење е посебен вид на обука за вас кои поседувате возачка дозвола, а го немате потребното искуство за соочување со предизвиците во сообраќајот.

Со помош на ваквата обука, за кратко време ќе го подобриме вашето знаење и ќе чувствувате сигурност при управување на вашиот автомобил.

ТЕРМИН ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ: 078 809 880 (СТОЈЧЕ ЃОТЕВ).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: