Home

Perdormire
Реклама Струмица

НОВО ВО ГРАДОТ: СТРУМИЦА ДОБИ СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА „ГАРМИН“ ЧАСОВНИЦИ!

Home

Струмица неодамна доби продавница за специјализирани „ГАРМИН“ часовници кој се наоѓа на УЛ. „Ленинова“ бр.90 или поточно кај АМД Стрела. Веднаш после текстот погледнете ги фотографиите од часовниците.

🎄Одберете го Вашиот новогодишен подарок.
🎀 GARMIN премиум smart часовник е нашиот предлог.
➡️ Пробај и погледни во Garmin Shop Strumica

✅ Можност за online рати само со лична карта, одобрување веднаш
☎️ 075 306 777 ( viber & whatsapp)
ИНСТАГРАМ: 👉 https://garmin.mk/casovnici