НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА БОЛНИЧАРИ, РЕЦЕПЦИОНЕРИ И КЕЛНЕРИ ВО АД „ЦАР САМУИЛ“ ВО БАНСКО!

декември 23, 2021

Нови вработувања во АД Цар Самуил Банско, Струмица. Отворени работни места за болничари, рецепционери и келнери. Информации на 071/382-937

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: