strumica denes logo

НОВА РУБРИКА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС: ОД ДЕНЕСКА ПА ВО НАРЕДНИТЕ 30 ДЕНА НОВА РУБРИКА НАСЛОВЕНА „СТРУМИЦА Е…“

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Струмица

Од денеска па во наредните 30 дена, тимот на Струмица Денес преку фотографии кои ќе се објавуваат секојдневно подготви нова рубрика за своите читатели, насловена „Струмица е…“. Првата фотографија ќе биде објавена во текот на денешниот ден. Следете не’!