strumica denes logo

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: „АЛАЏОВИ КОМФОРТ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ТАПАЦЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО – ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

ноември 19, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 19, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Фабрика за производство на столови Алаџови комфорт има потреба од ТАПАЦЕРИ со работно искуство. Информации на тел:078/214-963