НИКОГАШ ПОЛЕСНО ДО НОВИ ОЧИЛА: ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ВО ОПТИКА ЛМ – ДИОПТРИСКА РАМКА+HMC СТАКЛА ПОЧНУВАЈЌИ ОД 1.500 ДЕНАРИ!

октомври 28, 2021

Никогаш полесно до нови очила❗ Промотивни пакети, диоптриска рамка + hmc стакла, почнувајќи од 1500ден.!

Одберете еден од пакетите и уживајте во јасниот вид и прекрасниот изглед со вашите нови диоптриски очила. 😉
Разновиден избор на модели. 👓

*Промотивните пакет се достапни само во Оптика ЛМ на ул. Ленинова бб Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ