strumica denes logo

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: КАФЕТЕРИЈА „URBAN HUB“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕРИ/КИ – ПОЧЕТНА ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

април 8, 2024

Автор:

Датум:

април 8, 2024

Струмица наскоро ќе добие ново катче за уживање и релаксација во центарот на градот. Кафетерија „URBAN HUB“ вработува:

– КЕЛНЕРИ/КИ
– ШАНКЕРИ/КИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 211 165