strumica denes logo

НАСКОРО НОВО ТОБАКО БОБИ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

февруари 21, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 21, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Поради отворање на ново трето тобако Боби во Струмица, се бараат работници со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 077-882-222