strumica denes logo

НАЈУБАВАТА НОВОГОДИШНА ПРИКАЗНА Е ВО МБ ДИСКОНТ: ЦЕЛИОТ НОВОГОДИШЕН АСОРТИМАН НА 20% ПОПУСТ!

Автор:

Датум:

декември 25, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

декември 25, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Декемвриското празнично воодушевување бргу ќе помине. Барањето на идеален подарок, подарувањето, радоста, дали има нешто поубаво од ова. Како празниците да бидат магични и како своите најмили оваа година да ги изненадите со посебни подароци! Разгледајте ја понудата на привлечни и уникатни подароци и најдете ја најдобрата идеја. Најубавата новогодишна приказна е во МБ ДИСКОНТ!

Целиот новогодишен асортиман на 20 % ПОПУСТ!