strumica denes logo

НАЈМАЛИТЕ НА ГОСТИ КАЈ СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ!

Автор:

Датум:

март 30, 2023

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 30, 2023

Категории:

Струмица

На ден 29-30.03.2023 година (среда и четврток), во посета на ТППЕ Струмица беа дечињата од второ одделение од ООУ Видое Подгорец, каде заедно со пожарникарите-спасители се дружеа и запознаа со сите предизвици на нивната работа.

Сите дечиња добија флаери и ја разгледаа целата опрема и возила.