Home

Perdormire
Струмица

НАЈДОБРОТО ВО СТРУМИЦА: КВАЛИТЕТ, ВРВНА УСЛУГА И БРЗ СЕРВИС, „ELTECH GSM“ E ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА ВАС!

Home

„ELTECH GSM“ добро познато име на струмичани! Квалитетот со кои тие располагаат, како и врвната услуга и брзиот сервис, веќе долги долги опстојуваат во нашиот град и успешно напредуваат од година на година.

Покрај декодирање на мобилни телефони, промена на стакло и комплетен сервис, во „ELTECH GSM“ може да пронајдете:

-Bluetooth звучници

-Power banks

-Најновите модели на маски за секаков вид на мобилни телефони

-Дражи за мобилни телефони во автомобил

-Полнач за во автомобил

-Wireless полначи

-Мемориски картички

-USB стикови

-Airpods

-FM transmitere

-Половни телефони

„ELTECH GSM“ ќе ги пронајдете веднаш наспроти хотел „Тивериопол“ или поточно кај поранешна Интел телевизија.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ: 070 214 571, 071 856 865 и 070 347 567