НА БАРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ, СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ ПОВТОРНО СО АКЦИЈА: КУПЕТЕ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА И ЗЕМЕТЕ УШТЕ ЕДЕН БЕСПЛАТНО!

мај 5, 2021

1️⃣ + 1️⃣❗️ Повелете во @optikalm, купете еден пар очила и земете уште еден БЕСПЛАТНО❗️

Заштитете се од штетните UV зраци и бидете со стил ова лето. ☀️
Одберете ги Вашите нови очила сега! 😎

Акцијата важи за сите очила за сонце и диоптриски рамки. 🕶 👓
Побрзајте, ве очекуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: