НА 6 ЈАНУАРИ НА ПЛОШТАДОТ ВО СТРУМИЦА, ДЕЧИЊАТА ЌЕ ГО НАЈАВАТ ХРИСТОВОТО РАЃАЊЕ!

јануари 5, 2024

ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА:

Драги наши,
Со песна да го најавиме раѓањето на Богомладенецот! Дојдете на Градскиот плоштад ,, Гоце Делчев ” во Струмица, на 6 јануари 2024 година во 11 часот и проследете го Хуманитарниот бадникарски концерт!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: