strumica denes logo

МЛЕКАРА ЈОКА ВРАБОТУВА РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА СЕВЕР ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 12, 2024

Автор:

Датум:

март 12, 2024

МЛЕКАРА ЈОКА, поради проширување на обемот на работа и развој има потреба од вработување на следната позиција:

1. Работник во производствен погон (2)
во производствениот погон во Индустриската зона Север во Струмица

Потребни квалификации:
✔️ Завршено средно образование
✔️ Претходно работно искуство е предност
Одговорности и задачи на работникот:
✔️ Обработка на млеко
✔️ Пакување на готов производ
✔️ Утовар/истовар

Компанијата нуди:
✔️ Обука на избраните кандидати;
✔️ Можност за развој и унапредување;
✔️ Редовни месечни примања;

👉 Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте преку меил на joka@joka.com.mk, преку FB страната на ЈОКА или преку контакт телефон со одговорно лице во компанијата: 075 453 060 (од 15 00 до 19 00 часот)