strumica denes logo

МЛЕКАРА ЈОКА ВРАБОТУВА РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА ОБРАБОТКА НА МЛЕКО, ПАКУВАЊЕ НА ГОТОВ ПРОИЗВОД И УТОВАР/ИСТОВАР!

Автор:

Датум:

април 28, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 28, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

МЛЕКАРА ЈОКА, поради проширување на обемот на работа и развој има потреба од вработување на следната позиција:

1. Работник во производствен погон (1)

Потребни квалификации:

✔️ Завршено средно образование
✔️ Претходно работно искуство е предност

Одговорности и задачи на работникот:
✔️ Обработка на млеко
✔️ Пакување на готов производ
✔️ Утовар/истовар

Компанијата нуди:

✔️ Обука на избраните кандидати;
✔️ Можност за развој и унапредување;
✔️ Редовни месечни примања;

👉 Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте преку меил на joka@t.mk, или преку контакт телефон со одговорно лице во компанијата: 075 453 060