МЛЕКАРА ЈОКА ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР ВО СТРУМИЦА!

март 21, 2022

МЛЕКАРА ЈОКА, една од најголемите млекари во регионот, поради проширување на обемот на работа и развој има потреба од вработувања во Струмица на следната позиција:

1. Магационер – 1 позиција за Струмица

Квалификации:
• Завршено средно образование
• Претходно работно искуство (е предност)
• Солидно познавање од компјутери – MS Office (посебно Excel)

Одговорности и задачи на магационерот:
• Познавање на производите и нивни распоред во магацинот
• Преземање на производите пристигнати од производство.
• Правење на прием во магацин.
• Издавање на роба
• Товарање и истовар

Личен профил:
• Комуникативност, организираност и одговорност;
• Динамични лица, насочени кон остварување резултати;
• Способност за работа со дадени рокови и работа под притисок;
• Способност за тимска работа;

Компанијата нуди:
• Обука на избраните кандидати;
• Можност за развој и унапредување;
• Редовни месечни примања;

Ако во горенаведените работни места препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте на joka@t.mk со назнака на работната позиција за која аплицирате.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

За дополнителни информации може да нè контактирате на 034 346 101

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: