МЛЕЧЕН РЕСТОРАН ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА!

август 10, 2022

Млечен ресторан во Струмица има потреба од девојки за работа. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се јават на следниот телефонски број од 09:00 часот до 16:00 часот: 034-331-454

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: