МИЛИОНЕР-ЏЕКПОТ ПОВТОРНО ВО СТРУМИЦА ВО ИЗНОС ОД 1.487.719,00 ДЕНАРИ!

септември 19, 2022

Измина уште една супер среќна недела од септември, полна со многу добивки кои овозможија кај играчите на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА да легнат вкупно 8.087,356,00 денари.

Сигналот за МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ оваа недела алармираше за среќа дури четири пати од кои еднаш во Струмица во СПОРТЛАЈФ на 16.09.2022 во износ од 1.487.719,00 денари.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ