МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ ВО СТРУМИЦА – ИГРАЧ ОСВОИ 1.794 416 ДЕНАРИ!

октомври 25, 2023

За период од една недела, Видеолотарија Касинос Австрија им исплатила на играчите на видеолотариските терминали, 6 160 244 денари.

Најголемиот износ на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, го освои играч од Струмица на 21.10.23 кај нашиот деловен соработник Спортлаиф.

Добитникот освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 1 794 416 денари.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: