strumica denes logo

МЕГА ПРИНТ ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛИЦА ЗА ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА РЕКЛАМИ, БРЕНДИРАЊЕ НА ИЗЛОЗИ И БРЕНДИРАЊЕ НА ВОЗИЛА!

Автор:

Датум:

октомври 6, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 6, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

„Мега Принт“ вработува повеќе лица за:

– Изработка на монтажа на реклами
– Брендирање на излози
– Брендирање на возила

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим, Ве молиме испратете ја вашата лична биографија „CV“ на мејл info@megaprint.com.mk или контактирајте ги следните телефонски броеви 071 253 552 и 071 239 436